Bona Mentalsjukhus

/ Permalink / 3
Ikväll åkte jag och några kompisar iväg till bona mentalsjukhus, kunde  ej ta några bilder för min telefon var helt urladdad men det var riktigt kul faktiskt. Dock så var det kolsvart så vi fick lysa med lampor. Jag hade en jäddra energi i kroppen och hjärtat var nära på att hoppa ur kroppen på mig där ett tag Hahah...
Men ja iallafall så var dom flesta dörrarna
dörrarna igenskruvade men i ett av husen kom vi in i. Fanns inte alls mycket att se i just detta huset och skulle så gärna vilja komma in i dom "stora husen". Men jag slänger in några lånade bilder på byggnaderna ( mentalsjukhuset) här nedan. 

Elmia/ död på idéer/ kommentera

/ Permalink / 0
Detta kan låta lite skumt men jag hade faktiskt helt glömt bort att jag börjat blogga igen och därför har det ej kommit någon uppdatering hehe. Men iallafall så i lördags så var vi på elmia, var faktiskt första gången jag var där, men det var ganska roligt! 
Och ni måste verkligen komma med förslag på inlägg osv.. för jag är helt tom på idéer. Så släng in en kommentar om vad jag ska blogga om här nedan!

Bjuder på en bild på min älskade brorsdotter, faster älskar dig!
Trött som bara den

/ Permalink / 0
Har faktiskt ingen ork till att blogga just nu, vi blev hämtade av en kompis igår och skulle få skjuts hem, men när Vi var i malmslätt så typ rasade hans växellåda och en massa skit haha. Så vi fick vänta på hjälp till klockan 5 imorse ungefär. Så vi hörs senare ,är så himla Trött:(

Till top