Tillbaka igen efter ungefär 2 års frånvaro!

Lifestyle / Permalink / 0
Heeeej på er, gud det var så himla länge sedan jag bloggade. Har börjat känna suget efter att blogga igen så jag tänkte börja ett tag och känna på saken lite. Som jag skrev i rubriken så är det ungefär 1.5 år sedan jag bloggade här och om jag ska vara helt ärlig så ångrade jag mig verkligen att jag bara slutade. Men man fick ju världens torka tillslut, och hade nästan aldrig nånting att skriva om på slutet så jag fick lägga ner. Men jag hoppas att jag kan sköta mig denna gång och verkligen uppdatera er osv..
Men i alla fall så tänkte jag uppdatera mig själv lite för er och berätta vad som händer just nu.
I höstas så började ju jag på gymnasiet, så jag går på Ljunkan här i Linköping nu alltså, detta år pluggar jag bara upp mina ämnen eftersom att jag slarvade och kastade bort hela året i 9an. Vilket jag ångrar nu i efterhand, men det kan ej hjälpas! Men till hösten nu detta år så har jag sökt in på Barn och Fritid. Får hoppas på att jag fixar mina betyg så att jag kommer in där.
Jag bor även för det mesta hemma hos min pojkvän som bor i stan, han heter Joel och är 18 år gammal och går också på Ljunkan. Vet inte vad jag ska skriva mer, om ni har frågor så är det bara ställa dom här nedan!
 
Till top